Firma ISCAREX s.r.o.ISCAREX pohárTermínovka 2024KraličákCestování s Honzou
Hlavní strana
Podporují nás
ISCAREX, s.r.o.ISCARPardubický krajČeský běhBackground

Dobojováno

V sobotu 12.12.2015 dopadla do Iscarex poháru 2015 poslední kapka v podobě Vánočního běhu okolo Zlatého pásku, který se konal v Němčicích.

Po závodě následovalo v místním kulturním domě slavnostní vyhlášení výsledků celého poháru za rok 2015. Ceny byly rozdány celkem ve 21 kategoriích a vyhlášeno bylo i absolutní pořadí. První tři místa v kategorii žen absolutně obsadily Adéla Stránská, Táňa Metelková a Jana Matyášová. Mezi muži kraloval Radek Hübl následovaný Jáchymem Kovářem a Michalem Horáčkem. Kompletní výsledky letošního ročníku jsou k dispozici na webových stránkách www.iscarex.cz/iscarex-pohar. Slavnostní odpoledne velmi příjemně oživilo taneční vystoupení Lucie Šimkové - mistrině ČR v poledance. Po předání všech cen následovala tombola pro běžce, kteří absolvovali více jak 15 závodů (12 závodů u mládežnických kategorií). Ta udělala tečku za letošním ročníkem Iscarex poháru.



Ještě jednou děkujeme všem pořadatelům jednotlivých závodů za dobře odvedenou práci a všem běžcům za jejich přízeň a nadšení pro tento krásný sport.

A po zasloužené vánoční přestávce se těšíme, že se i v příštím roce budeme potkávat na startech závodů v rámci Iscarex poháru 2016. Přejeme vám všem příjemné a poklidné prožití Vánočních svátků a do roku 2016 pevné zdraví a spoustu radosti nejen z běhání.

Markéta Pirklová ISCAREX team

Článek byl publikován 16.12.2015, 08:48:05