Firma ISCAREX s.r.o.ISCAREX pohárTermínovka 2024KraličákCestování s Honzou
Hlavní strana
Podporují nás
ISCAREX, s.r.o.ISCARPardubický krajČeský běhBackground

Změna bodování vrchařského poháru

Vážení přátelé,
MARATONSTAV ČESKÝ POHÁR V BĚHU DO VRCHU 2016 je v plném proudu. Bohužel musíme řešit některé problémy, které vznikly zrušením některých závodů...

V případě závodu Náchod - Dobrošov se podařilo zajistit náhradní řešení, v případě suprů k naší lítosti se tato řešení nenašla. Včera jsme dostali smutnou zprávu od kolegy Čermáka, že je nucen zrušit letošní závod Běh na Praděd. Je to již 3. závod z této kategorie. Někteří závodníci se nám již ozvali a upozorňují nás na problémy s celkovým hodnocením poháru (některým závodníkům budou chybět závody z toho důvodu, že si naplánovali sezónu s účastí právě na zrušených závodech).

Tento problém jsme konzultovali s několika dalšími pořadateli a přišli jsme na nejjednodušší úpravu pravidel. Mělo být 12 suprů a počítat se měly do hodnocení 4 nejlepší. Skutečnost je 9 suprů, do konečného hodnocení budou započítávány 3 nejlepší účasti. Víme, že každé opratření bude pro někoho bolestivější, ale myslíme si, že je to nejsprávnější, protože máme do konce sezóny ještě dvě možnosti (Jilemnice - Žalý, Malá cena Špindlerova mlýna).

Věříme, že Vás to neodradí od účasti v dalších závodech.

Na podzimním sezení organizátorů budeme muset i o takových to problémech, které se nám staly v letošním roce poprvé diskutovat.

Těšíme se s Vámi na setkání na některém z dalších závodů a hlavně na konečném vyhodnocení 12. 11. 2016 v Úpici.

Zdraví Vás

Renata a Karel

Článek byl publikován 24.08.2016, 07:43:38