Firma ISCAREX s.r.o.ISCAREX pohárTermínovka 2024KraličákCestování s Honzou
Hlavní strana
Podporují nás
ISCAREX, s.r.o.ISCARPardubický krajČeský běhBackground

Vážení přátelé a fandové běhání...

15. 8. 2015 proběhl již 16. ročník závodu Cena firmy ISCAREX Dolní Morava-Králický Sněžník. Podle ohlasů na našich webových stránkách se dá soudit, že běžecká veřejnost byla i s letošním ročníkem závodu spokojena.

A proto je na místě poděkování všem, kteří se na hladkém průběhu celého dne podíleli...

S díky se obracíme na společnost Sněžník a.s., která provozuje Relax and sport resort Dolní Morava, za opětovné poskytnutí zázemí chaty U Slona a zejména panu Petru Bárovi za vstřícný přístup při přípravě této akce.

Dále děkujeme všem sponzorům a partnerům tohoto závodu: Pardubickému kraji, městu Česká Třebová, městu Králíky, městu Lanškroun, obci Dolní Morava, Českému atletickému svazu a společnostem Lesy České republiky s.p., Pivovar Holba a.s., Šimůnek s.r.o., Iscar ČR, s.r.o., Eleven sportswear, INA, s.r.o., KOSTKA - kolobka, s.r.o., Iveco ČR, a.s., Litex, Enervit, Horská služba Jeseníky a to jak za finanční podporu tak za věcné ceny do běžecké tomboly.

Díky Petru Svobodovi, který nás celým dnem provázel slovem i hudbou.

Velmi rádi bych však touto cestou poděkovali především těm, kteří se na zdárném průběhu celé akce podíleli měrou největší - to jest členům organizačního výboru, rozhodčím, veliteli tratě, veliteli občerstvovacích stanic, zpracovateli výsledků a všem ostatním, kteří přiložili ruku k dílu a věnovali síly a čas této akci.

Bez vstřícnosti, ochoty a spolupráce Vás všech by bylo velmi těžké dovést tuto akci ke zdárnému konci. Váš čas věnovaný přípravám nejen v den D, ale dny a týdny předem byl v den závodu náležitě zúročen.

Pochvaly a pozitivní reakce od závodníků i tisku patří především Vám. A od nás za Vaši perfektní práci ještě jednou veliké díky.

Martina Menšíková, organizace závodu a programu
Jan Šimůnek, ředitel závodu

Článek byl publikován 28.08.2015, 12:26:39