Firma ISCAREX s.r.o.ISCAREX pohárTermínovka 2024KraličákCestování s Honzou
Hlavní strana
Podporují nás
ISCAREX, s.r.o.ISCARPardubický krajČeský běhBackground

V sobotu začínáme...

Choceňský kros letos otvírá již 14. ročník seriálu běžeckých závodů s názvem Iscarex pohár. Pojďme se tedy podívat jakých novinek se v roce 2009 dočkáme.

Seznam závodů

Z výše uvedeného seznamu lze odvodit následující:

Oproti loňsku se celkový počet závodů zvýšil ze 34 na 35.
Přibylo celkem 6 nových závodů: Králický ovál (5 km na dráze), Hodinovka na dráze v Litomyšli a místo jednoho Pekelného kilometru jich bude zařazeno všech 5. Naopak těchto 5 závodů bude letos v Iscarex poháru chybět: Běh na Andrlův chlum, Rock Machine běh okolo Hradce, Dolní Morava - Slamník, MS veteránův běhu do vrchu a Malá cena Velké verandy. Poslední závod poháru Vánoční běh Parníkem bude nahrazen Vánočním během okolo Zlatého pásku, který se bude konat v Němčicích u České Třebové.

Další novinkou jsou 2 noví sponzoři poháru. Namísto Starobrna bude letos svlažovat běžecká hrdla pivovar Holba. Na každém závodě tedy můžete očekávat 3 věcné ceny v podobě ryzího piva z hor :)
Druhým nováčkem je firma Nutriproduct, která bude na vybraných závodech zajišťovat pitný režim a věnuje věcné ceny na závěrečné vyhlášení Iscarex poháru 2009.

Ostatní sponzoři zůstávají, sluší se je vyjmenovat: Iscarex, s.r.o., New Balance, Nový věk. Dalšími partnery poháru jsou: Město Česká Třebová, Obec Němčice, Sdružení organizátorů běžeckých závodů, Agentura Joper, Jan Šimůnek - Iscarex, OIK TV, Orlický deník, Českotřebovský zpravodaj a Český rozhlas Pardubice.

Výrazně bylo změněno začlenění Pekelného kilometru do Iscarex poháru, podrobnosti naleznete v propozicích.

Záverečné vyhlášení Iscarex poháru 2009 proběhne po skončení Vánočního běhu okolo Zlatého pásku v kulturním domě v Němčicích u České Třebové.

Všichni, kteří absolvují 12 a více závodů Iscarex poháru 2009 obdrží na záverečném vyhlášení málý dárek a budou zařazeni do slosování o věcné ceny od sponzorů poháru.

Vítězové jednotlivých kategorií získají Iscarex pohár a finanční odměnu od firmy Iscarex, s.r.o. dle propozic.

Od klávesnice se s vámi loučí a hezký dobrý ráno vám přeje

sporťák Emo Dupal

Článek byl publikován 05.03.2009, 11:12:50