Firma ISCAREX s.r.o.ISCAREX pohárTermínovka 2024KraličákCestování s Honzou
Hlavní strana
Podporují nás
ISCAREX, s.r.o.ISCARPardubický krajČeský běhBackground

Společný povánoční běh

Celkem 13 se nás sešlo 30. prosince 2007 na vlakové zastávce Lanšperk. Bylo pár stupňů pod nulou, na „nádraží“ jsme se tedy příliš nezdržovali, udělali pár fotek a jali se stoupat ke zřícenině hradu Lanšperka. To nás vcelku zahřálo, nahoře jsme tedy pár chvil věnovali obdivování vůkol se vystavujících panoramat.

K Horákově kapli jsme pokračovali volnějším tempem. Tam se s námi rozloučil Luboš Jadrný, který se zpátky vracel přes Praděd... :) Od kaple se do čela dostala nadějná dvojice Jiroušková - Dejdar, která maličko zostřila tempo. Přesto nás na další zastávce opustili, prý na Deštnou je to ještě daleko... :)

Pak jsme trochu zabloudili a našli se až kdesi poblíž nějakého pustého Ostrova. Třebovské stěny nás dlouho nechtěly pustit nahoru, ale nakonec si přece jen daly říct... Aleš pohotově zaznamenal poslední část stoupání na video, můžete se tedy pokochat pohledem na vytříbený vrchařský styl :)

Pod Palicí už ve vzduchu voněla hospoda Nad hrází a náš již notně potrhaný peloton prchal směr Srnov. Čaj s rumem chutnal znamenitě :)

Těšíme se na přístí ročník!!

Z pověření sesmolil Bahen

Video z povánoční běhu 1

Video z povánoční běhu 2

Článek byl publikován 10.01.2008, 19:21:52